Senaste nyhetsbrevet

NYHETSBREV FRÅN STYRELSEN -VÅREN 2024 

Detta är det sista nyhetsbrevet alla kommer att få i sin brevlåda, hädanefter kommer det att läggas på hemsidan, ett exemplar kommer att sättas upp i trappuppgången.                             

Hemsidan: Är nu igång igen och fungerar. Och vi ämnar att använda den  lite mer flitigt än tidigare så ta gärna en titt där ibland. Här finns även frågor och svar på de mest ställda frågorna vi får till styrelsen.                                                                                                                                                      

Soprummet: En vänlig påminnelse om att det absolut inte är tillåtet att ställa sopor utanför kärlen i soprummet. Många är väldigt duktiga på att källsortera men vi kan bli bättre, det finns lappar uppsatta om vad som ska/får slängas var. 

Container: Kommer att finnas på innergården i april, helgen den 19-21:e. Absolut inte tillåtet att slänga hela renoveringar eller vitvaror i dessa. 

Årsmöte: Kommer att hållas på innergården den 15:e maj klockan 17.30. Mer info om detta kommer när det närmar sig. Även information om hur och när man kan lämna in motioner kommer. 

Valberedning: Vi har ingen valberedning men om man är intresserad av att sitta med i styrelsen kan man maila oss en intresse anmälan, den nya styrelsen väljs på årsmötet. Du behöver inte ha någon särskild kunskap för att sitta med men du behöver ha ett engagemang och intresse. 

Facebookgrupp: Det finns en Facebookgrupp där alla medlemmar kan gå med, upprättad av medlemmar i föreningen, som handlar om lite ditten och datten som händer. Styrelsen har inget samband med gruppen men tycker att det är ett trevligt initiativ. Gå gärna med! 

Barnvagnsförrådet: Vi är många barn och barnvagnar i föreningen, förrådet börjar bli fullt. Har du en vagn som du inte använder, vänligen ställ den i ditt förråd. En vagn var i vangnförrådet gäller. 

Innergården: Våra utemöbler på innergården är lite slitna och en del behöver bytas ut, vi håller på at ta in offerter för detta och nya möbler kommer i vår. Tänka på att plocka undan leksaker och dyligt så att gräset kan klippas. 

Aktiviteter: Aktiviteter, så som loppis eller annat skoj, får gärna anordnas på innergården, maila styrelsen om du vill anordna något. Trädgårdsgrupp eller andra grupper får gärna startas av medlemmar och pengar kan sökas från styrelsen. 

Kontakt till styrelsen: Vi i styrelsen svarar er så fort vi kan men vi har även vanliga jobb under dagtid och det kan ta ett par dagar innan vi svarar på mail. Vänligen respektera detta.  

Ni når oss lättast på vår mail: bastadgarden@ownit.nu  

Annat alternativ är att lägga lapp i vår postlåda på innergården. 

Vi passar på att önska er en fin vår och Glad Påsk. 

Mvh Styrelsen